Over barbier boudoir

Welkom bij barbier Bourdoir, waar vakmanschap, traditie en moderniteit samenkomen. Ons verhaal begint met een jonge, gedreven ondernemer uit Utrecht met een passie voor het kappersvak. Na jaren van ervaring in bekende salons het volgen van verschillende kapperscursussen en kappersopleidingen, besloot hij zijn eigen weg te gaan en zijn eigen barbershop te openen. In Almelo, waar ik als nieuwkomer sinds augustus 2023 in de gemeenschap, mijn mooie zaak wil neerzetten.

Onze doel

Bij barbier Boudoir verwelkomen we heren van alle leeftijden om hun mannelijkheid te omarmen en te versterken. Onze barbershop is ontworpen als een plek waar mannen zich thuis kunnen voelen, ontspanning kunnen vinden en waar hun mannelijke essentie wordt benadrukt. Van klassieke scheerbeurten tot moderne knipbeurten, ons ervaren team staat klaar om uw unieke stijl te versterken en te onderstrepen.

Maar we zijn meer dan alleen een salon. We zijn een gemeenschap, een plek waar mannen samenkomen om te genieten van de tijdloze rituelen van verzorging en mannelijke kameraadschap. Met ontspannende momenten, een vleugje whisky en een sfeer doordrenkt van echtheid, nodigen we u uit om deel uit te maken van ons verhaal en uw eigen mannelijkheid te vieren bij barbier Boudoir.

Nieuwsbrief

Abonneer en profiteer van aanbiedingen op de  productenlijn en meer!